Butikken

 

Acacia Blomsterkunst er en moderne blomsterforretning med stort udvalg af friske afskårne blomster, planter, og ikke mindst spændende plantedesign. I butikken har vi også et fint udvalg af vaser fra Birch Nielsen Colletion

Vi forhandler også Vin : Øl : Chokolade & Specialiteter.

Vi kan bare ikke lade være...
Hos Acacia Blomsterkunst er vi et godt sammentømret team af uddannede dekoratører der tager vores fag meget seriøst, og kan lide at være med til at udvikle det. Vi deltager i alt hvad der kan gøre os bedre til vores job. Vi har altid elever, så vi kan sikre at vores håndværk lever videre, og det gør at vi aldrig kan læne os tilbage. Dette gør Acacia Blomsterkunst til en seriøs og troværdig leverandør hvad enten det drejer sig om en buket, et plantedesign, en begravelse, eller en større udsmykningsopgave.

Frisk og spændende.
Vi henter selv friske afskårne blomster og planter på CPH Marked. Vores varer kommer direkte fra hollandske og danske auktioner, flere gange om ugen. Vi sætter en ære i at have et spændende og anderledes udvalg af varer. Derfor er vi altid et besøg værd uanset temperament og stil.

Acacia Blomsterkunst i Roskilde
har i mere end 70 år leveret moderne blomsterbinderi til hele Roskilde og opland.
Vi går i forreste række, og deltager løbende i kurser for at udvikle og vedligeholde vort binderi.
Vi sætter en STOR ære i kun at have de dygtigste medarbejdere, og de friskeste blomster. 

Hilsen Mie Labansen Acacia Blomsterkunst